Skip to main content

Laadukkaat aurinkosähkötuotteet kestävään energiantuotantoon

Aurinkopaneelit, akustot, invertterit ja kiinnikkeet

Edustamme luotettavia, tarkkaan valittuja aurinkopaneeleita, inverttereitä, akustoja ja aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmiä.

Toimitamme aurinkopaneelit avaimet käteen -asennettuina, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia asennuksista ja sähkötöiden teettämisistä. Aurinkopaneelijärjestelmä on helppokäyttöinen, eikä vaadi huoltoa, mutta nostaa kiinteistön arvoa. 

Kun haluat lisätä sähköomavaraisuutta, akustolla varastoit sähkön omaan käyttöösi.

Aurinkovoimala on järkevä valinta, kun:
  • suosit uusiutuvaa energiaa
  • aiot vähentää ostetun sähkön määrää
  • haluat tehdä konkreettisia asioita ympäristön hyväksi
  • haluat lisätä kiinteistösi arvoa


Varastoi akustolla tuottamasi aurinkosähkö

Tuota aurinkosähköä päivällä ja käytä sitä myöhemmin illalla tai silloin, kun tarvitset. Varastoimalla aurinkosähköä akustoon, voit hyödyntää itse tuottamaasi sähköä. Lisäät omavaraisuutta ja ostosähkön tarve pienenee. Akuston avulla voit myydä ylimääräisen sähkön silloin, kun hinta on korkealla.  

Sähköasentajamme asentaa akuston paikalleen turvallisesti ja sinä voit huoletta käyttää tuottamaasi sähköä juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Varaa maksuton kartoitus, saat samalla lisätietoa akustosta ja sen käytöstä.

Lataa esite Grid Battery -akusto (pdf)

Akustolla varastoit aurinkosähkön omaan käyttöön

Akustopaketit

Meiltä saat akustopaketit valmiiksi asennettuna kohdekohtaisesti. Paketti sisältää akuston, aurinkopaneelit ja kiinnikkeeet. 

Akustojärjestelmä mahdollistaa aurinkoenergian varastoinnin, off-grid-toiminnon ja UPS-toiminnon (Uninterruptible Power Supply).

Aurinkovoimalan akusto SAJ B2