Skip to main content

Sähköauton latauspisteet kotikäyttöön asennettuina tai perille toimitettuina

Sähköauton ja hybridiauton latauspiste

Sähkö- ja hybridiauton lataaminen on järkevää, helppoa ja edullista kotona, kun sinulla on siihen tarkoitukseen soveltuva latauspiste. Tällöin voit hyödyntää pysäköintiajan ja yöaikaan edullisempia sähkön hintoja auton lataukseen.


Neljä hyvää syytä hankkia sähköauton latausasema

1. Helppous ja joustavuus

Omalla sähköauton latausasemalla voit ladata autosi yöllä ja silloin, kun se ei ole käytössä. Eikä sinun tarvitse odottaa vuoroasi julkisilla latausasemilla.

2. Nopeampi lataus

Latausaseman latausnopeus on yleensä nopeampaa kuin sähköauton lataus tavallisesta pistorasiasta, jolloin latausajat ovat lyhyempiä.

3. Kustannussäästöt

Oman kotilatausaseman käyttö säästää rahaa pitkässä juoksussa, sillä se on yleensä edullisempaa kuin palveluntarjoajien latauspisteiden käyttö. Voit myös hyödyntää sähkön edullisempia hintoja esimerkiksi yöaikaan.

4. Ympäristöystävällisyys

Voit hyödyntää auton lataamiseen uusiutuvia energialähteitä kuten aurinkosähköä, kun haluat panostaa ympäristöystävällisempään elämäntapaa.


Sähköauton lataus turvallisesti omakotitalossa ja maatilalla

Sähköautojen ja hybridiautojen lataus on helppoa erittäin turvallisilla sitä varten suunnitelluilla latauspisteillä. Sähkö kytkeytyy päälle vasta sen jälkeen, kun latausjohto on varmasti kytketty kiinni autoon. Latausasemien sisäänrakennettu tasavirta- ja vikavirtasuojaus takaa laitteen turvallisuuden.

Kun tilaat meiltä aurinkopaneelit, asennamme sähköauton latauspisteen samalla asennuskäynnillä. Saat molemmat asiat kerralla kuntoon.


Mikä latauspiste kannattaa hankkia kotiin?

Edustamamme sähköauton latauspisteet ovat laadukkaita ja kestäviä, ja ne soveltuvat kotikäyttöön. Asiantuntijamme osaavat auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan laitteen.  

Kysy lisää

Puh. 050 5529 919 Ari, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

eLoad sähköauton latauslaite

Seinätelineellä varustettu eLOAD latauslaite on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Laturin voit ottaa heti käyttöön ilman sähköasennusta. Laite soveltuu kotilataukseen, matkalle mukaan otettavaksi ja auton lataamiseen mökillä.

Hinta 349 € (sis. alv 24 %)

Sähköauton latausasema 11kW nyt 899 € asennettuna

Tarjous: Sähköauton latausasema 11kW
NYT 899 € asennettuna (perusasennus)

Wallbox 11 kW laturi (16A, kolmivaihe) 5 metrin kaapelilla. Soveltuu sähköautoon ja hybridiin.  Rajoitettu erä, tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotetta riittää.

Tilaa nyt
Puh. 050 5529 919 Ari tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Charge Amps Aura latausasema

Kierrätetystä alumiinista valmistettu Charge Amps Aura on tyylikäs latauspiste, jossa on älykäs integrointi muiden alustojen kanssa avoimen API:n avulla. Latauspisteellä voit ladata kahta ajoneuvoa samanaikaisesti jopa 22 kW:n teholla /pistorasia.

ZJ Beny latausasema

Ulkoasultaan tyylikkäässä, kolmivaiheisessa (4.1 kW – 22 kW:n) BCP-sarjan latausasemassa on IP65 suojaluokitus, jolloin se voidaan asentaa sisälle tai ulos. Vakiona tuleva dynaaminen kuormanhallinta mahdollistaa sen, että autoa voi ladata paikallisesti tuotetulla aurinkosähköllä.