Skip to main content

Aurinkopaneelit yritykselle, maatilalle ja kotiin helppona kokonaistoimituksena

Ohjaa aurinkosähkö omaan käyttöösi, samalla sähkölaskusi loppusumma pienenee

Aurinkosähkö on moderni tapa tuottaa puhdasta, uusiutuvaa energiaa omaan käyttöön niin kotona, maatilalla kuin yrityksessä. Olosuhteet Suomessa ovat hyvinkin otolliset aurinkoenergian hyödyntämiseen. Ryhdy sinäkin tuottamaan ympäristöystävällistä aurinkosähköä ja pienennä ostosähkön osuutta.


Neljä hyvää syytä hankkia aurinkopaneelijärjestelmä

1. Sähkölaskusi pienenee

2. Helppokäyttöinen järjestelmä

3.  Ei vaadi huoltoa ja kattavat takuut

4. Kiinteistösi arvo nousee


Suunnittelemme jokaiseen kohteeseen juuri siihen soveltuvan ja asiakkaan toiveet täyttävän, helppohoitoisen aurinkopaneelijärjestelmän oli se sitten yhden tai kahden lappeen kokoinen aurinkopaneelisto. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat siitä, että kiinteistön aurinkosähkö liitetään sähköverkkoon asianmukaisesti, jolloin sinä voit myydä oman tarpeesi yli jäävän sähkön sähköverkkoon.

Olemme kotkalainen aurinkopaneelijärjestelmien toimittaja. Meiltä saat aurinkopaneelipaketit kokonaistoimituksena Kotkaan, Haminaan, Kouvolaan ja koko Kymenlaaksoon, Kausalaan, Porvooseen, Loviisaan,  Etelä-Karjalaan ja Pohjois-Karjalan alueelle. Muille alueille toimitamme tuotteita ilman asennusta. Toimitamme aurinkopaneelit myös maa-asennuksena ja seinäasennuksena. Kysy tarjous.

Alueen edullisimmat aurinkopaneelipaketit asennettuna

Aurinkosähköä taivaan täydeltä. Toimi pian, asennusajat myydään nopeasti.

10 aurinkopaneelin paketti

Hinta 4.500 € (sis. alv 24 %)

10 x Aiko 455W Neostar aurinkopaneelia 4.5 kWp

Invertteri Saj 4-6 kW
Asennus + kattokiinnikkeet

12 aurinkopaneelin paketti

Hinta 5.490 € (sis. alv 24 %)

12 x Trina TSM 450W aurinkopaneelia 5.4 kWp

Invertteri Saj 6 kW
Asennus + kattokiinnikkeet

14 aurinkopaneelin paketti

Hinta 5.900 € (sis. alv 24 %)

14 x Aiko 455W Neostar aurinkopaneelia 5.4 kWp

Invertteri Saj 6 kW
Asennus + kattokiinnikkeet

Tarjouspaketit asennettuna Kymenlaaksoon ja Etelä-Karjalaan. Tarjoushintaan sisältyy kaikki kattokiinnikkeet eri materiaaleille. Tarjous voimassa niin kauan kuin tuotetta riittää. Huom! Nostimesta tai lisäsulakerasiasta aiheutuvat kulut veloitetaan erikseen. Muistahan, että voit hakea kotitalousvähennystä asennustyön osuudesta. Toimitamme myös muille alueille, kysy tarjous.

Varaa maksuton kartoitus

Ari puh. 050 5529 919 tai Mika puh. 050 5529 920, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tai jätä yhteystietosi lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä.

Rahoitusta aurinkovoimalan hankintaan

Hanki aurinkopaneelit kätevästi rahoituksella.
Kotitalouksille on tarjolla OP:n rahoitusta ja yritysasiakkaille CapitalBox-rahoitusta.

Laadukkaat ja kestävät aurinkopaneelit

Me käytämme huolella valittuja, laadukkaita aurinkopaneeleja, joilla on kattavat takuut. Voit olla varma, että meiltä hankkimat paneelit ovat kestäviä ja turvallisia. Avaimet käteen -asennuksemme sisältävät aurinkopaneelit, kiinnitystelineet, invertterin ja sähköverkkoon liittämisen, jolloin sinä voit rauhassa nauttia auringon tuottamasta energiasta.

Aurinkopaneelit asennettuna katolle

Asensimme 66 aurinkopaneelia eli 27,39 kWp aurinkovoimalan Harjun Oppimiskeskuksen ratsastusmaneesin katolle Virolahden Ravijoella 14.4.2023 (kuva vas). Meiltä saat aurinkopaneelit myös pääkaupunkiseudulle avaimet käteen -asennettuina kuten tässä 14.4.2023 valmistuneessa espoolaiskohteessa, johon asensimme 14 aurinkopaneelin eli 6,02 kWp aurinkovoimalan (kuva oik). 

Aurinkovoimalan hankinta on helppoa

Me mitoitamme, suunnittelemme ja asennamme koko järjestelmän. Kartoitus ei sido sinua mihinkään.

2. Saat tarjouksen juuri sinun kiinteistöösi sopivasta ratkaisusta

3. Asennamme aurinkopaneelit avaimet käteen -periaatteella

4. Teemme käyttöönottotarkastuksen ja sinä saat opastuksen

Muista hyödyntää kotitalousvähennys. Hankintaa varten on saatavissa myös rahoitusta.

Kotitalousvähennys

Kotitalousasiakkaana voit vähentää osan asennustyön kustannuksista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Lisätietoa löydät vero.fi-sivustolta.

Rahoitus

Jos haluat maksaa aurinkopaneelihankinnan osissa, se on mahdollista kauttamme.

Netotus lisää aurinkosähköstä saatavaa säästöä

Netotus, tuntinetotus tai vaihenetotus ovat termejä, joita käytetään aurinkosähkön yhteydessä. Netotus tarkoittaa sitä, että kulutettu sähkö vähennetään tuotetusta sähköstä ja niiden välisen erotuksen sähköyhtiö siirtää sähkölaskulle. Netotus tekee aurinkosähköön siirtymisestä hyvinkin järkevää.

Kulutettu sähkö – tuotettu sähkö = erotus, joka siirretään sähkölaskulle.

Aurinkosähkö kannattaa ohjata omaan käyttöön, sillä sen arvo itse käytettynä on korkeampi kuin myytäessä ylijäämäsähkönä sähköverkkoon. Sähkön myynnistä tulee aina tehdä sopimus myyntiyhtiön kanssa. Ole huoleti, me neuvomme sinua näissä asioissa

Seuraa aurinkopaneelien tuottoa GEF Visionin avulla

Jokaisessa invertterissä on oma tuotonseurantajärjestelmä. Jos kuitenkin haluat vielä tarkempaa energiahallintapalvelua, suomalainen GEF Vision on siihen oiva ratkaisu. Sen avulla voit ohjata laitteidesi energiankulutuksen parhaimpaan hetkeen.

GEF Vision laatulupaus

W-T Myynti on GEF Kumppani ja tarkoittaa, että toimittamamme aurinkovoimalat ovat turvallisia ja luotettavia ratkaisuja. Siitä kertoo laatulupaus.

GEF Vision energianhallintapalvelu kulutuksenohjauksella on fiksu ratkaisu aurinkosähkölle.

Lataa esitteet ja lue lisää.